Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tło logowania .psd

Reither

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie wygląda to na prace robioną w 5min bo jedyne co tu Twoje to chyba ramka (nie jestem pewny) oraz napis. Pozdrawiam.

" Witam, mam dla was tło logowania/ładowania robiłem na szybko, proszę o wyrozumiałość"

Gratuluję myślenia. Fajny screen wszystko git wygląda, pobieram.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Amatorska praca, jednakże nie jest źle :) Skoro coś udostępniasz powinieneś nad tym popracować a nie robić czegoś na szybko. Więcej pracy, trochę poradników obejrzyj i będzie miodzio :) 

99994253930592351282.jpeg

Opublikowano

elder-scrolls-online-khajiit-town-592.jp

Maska warstwy rzucona na cały obraz, dodane paski i napis. Katastrofy w sumie nie ma, ale za dobrze to nie zostało zrobione.

Opublikowano

elder-scrolls-online-khajiit-town-592.jp

Maska warstwy rzucona na cały obraz, dodane paski i napis. Katastrofy w sumie nie ma, ale za dobrze to nie zostało zrobione.

Ucze się :)

Opublikowano

Dla mnie wygląda to na prace robioną w 5min bo jedyne co tu Twoje to chyba ramka (nie jestem pewny) oraz napis. Pozdrawiam.

Wiesz, takie projekty udostępniane są przede wszystkim dla tych osób, które nie umieją nic jeśli chodzi o grafikę i sami jej sobie nie wykonają :) Dlatego według mnie, udostępnienie nawet takiego tła logowania, który dla niektórych to chwila moment, jest bardzo miłym gestem.

+ za udostępnienie i czekam na polepszenie skilla :) Powodzonka.

Opublikowano

Mistrzu to ile według Ciebie powinno się robić jedno Okno ładowania gry?

0VPaRnd.png

Opublikowano

Powiem tak że tło bardzo ładne i pasuje do klimatu metin2 aczkolwiek wiadomo,jeżeli wstawi się gotowca do dedyka od razu stanie się syfem hejtowanym przez innych użytkowników 

+

Opublikowano

Jak mi sie nie zdaje to styl napisu z google a te złote elementy nie są od Wredej z PSD? :)

Jeśli nie to sorry tak mi sie wydaje.

+ za chęci :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...